Landing image
Naša kartica

Dobro došli u novi, unaprijeđeni program lojalnosti!

Od početka novog obračunskog perioda, 1.2.2024. godine, kupcima su dostupni novi, poboljšani uslovi korišćenja programa!

Za početak, poklon dobrodošlice!

Za sve aktivne, kao i za sve nove korisnike Nestro programa lojalnosti, poklanjamo gratis tečnost za vjetrobranska stakla Mosol u pakovanju od 1 litar! Ukoliko ste koristili svoju karticu ili aplikaciju u proteklom obračunskom periodu (1.2.2022. - 31.1.2023.), na Vaš nalog će automatski biti dodijeljen bonus od 3 KM, koji možete odmah da mijenjate za zimski Mosol 1l. Ukoliko ste novi korisnik, vaš bonus će se pojaviti na nalogu odmah po završetku procesa registracije! 

Povećali smo iznos povrata, a uveli smo i nove pogodnosti!

Uveli smo novu bonitetnu skalu, sa većim iznosima povrata sredstava, a ako ste prilikom registracije evidentirali svoj datum rođenja, očekujte i dodatne pogodnosti na Vaš poseban dan!

Svojim ostvarenim bonusom raspolažite kada i kako Vama odgovara!

Ne morate čekati da svoj bonus potrošite na kraju obračunskog perioda, iskoristite ga kada to Vama odgovara. Potrošnja sredstava od sada neće uticati na promjenu vašeg bonitetnog nivoa u toku obračunskog perioda!

Kupcima je na raspolaganju aplikacija Nestro, a koja omogućava i korišćenje virtuelne kartice lojalnosti kako za postojeće tako i za nove kupce. Više informacija o aplikaciji kao i direktni linkovi za preuzimanje za Android ili Apple uređaje je dostupno OVDJE