Landing image
Promocije i akcije

30.6.2021.

Akcija Optimalna kombinacija

Akcija Optimalna kombinacija

Akcija Optimalna kombinacija

Učestvujte u akciji „Optimalna kombinacija“ i ove godine! Kao i prethodnih, svojim kupcima motornih ulja premijum kvalitete (sintetičko i polusintetičko motorno ulje) koji kupe minimalno jedno pakovanje od 4 L ili 4 pakovanja po 1 L sintetičkog ili polusintetičkog motornog ulja na poklon dajemo vaučer za besplatnu zamjenu ulja.

Akcija se provodi na svih 86 Nestro benzinskih stanica, a zbog velike zainteresovanosti za akciju, Optimalna kombinacija provodi se i na partnerskim benzinskim stanicama. Bilo da OPTIMA motorna ulja kupujete na Nestro ili na nekoj od partnerskih benzinskih stanica, pored vaučera za besplatnu zamjenu motornog ulja, očekuje vas i dodatni poklon.

mala slika OK

Vaučere za besplatnu zamjenu motornog ulja možete iskoristiti u jednom od autoservisa širom Bosne i Hercegovine. Vama najbliži pronađite OVDJE.

Akcija „Optimalna kombinacija“ traje do 30. septembra, a vaučeri se mogu iskorisiti u autoservisima do 10. oktobra 2021. godine.

Istraživanja tržišta pokazala su da svaki vozač bio on profesionalac ili amater, na godišnjem nivou izdvoji manje od 3% ukupnih novčanih sredstava za održavanje automobila, a koja se odnose na zamjenu ulja i uljnih filtera. Zato birajte najbolje, jer ulje je jedan od ključnih fakotra za dugotrajan i pouzdan rad motora u automobilima. Kvalitetan izbor motornih ulja utiče na smanjenje potrošnje goriva i povećava period zamjene ulja. OPTIMA ECO PLUS ulja mogu podnijeti period zamjene i do 30.000 kilometara dok se kod vozila koja koriste polusintetička ili mineralna ulja ovaj period kreće od 10.000 do 20.000 kilometara.

Sa sintetičkim premium uljima OPTIMA, Rafinerija ulja Modriča napravili ste najkvalitetniji izbor i složili svoju „Optimalnu kombinaciju". Sintetička ulja odlikuje vrhunska otpornost u uslovima ekstremno niskih i visokih temperatura, manja potrošnja goriva, duži servisni intervali u smislu zamjene ulja i maksimalna zaštita motora.

Dovoljno razloga da ugodite vašem četverotočkašu, a vi uživate tokom vožnje!