Landing image
Saopštenja

21.2.2020.

Zadovoljni dinamikom radova na izgradnji BS Zalužani!

Zadovoljni dinamikom radova na izgradnji BS Zalužani!

Generalni direktor Nestro Petrola, Rais Safin obišao je danas lokaciju na kojoj se gradi Nestro benzinska stanica „Zalužani“, na auto putu Banja Luka – Gradiška. „Radovi se odvijaju  predviđenom dinamikom, pa će ova benzinska stanica biti otvorena u predviđenom roku, na proljeće ove godine“, rekao je Safin.

On je istakao da je u izgradnju nove, najsavremenije i najmodernije, benzinske stanice uloženo više od milion evra. Na ovom maloprodajnom objektu biće potrebno 15 do 20 novih radnika. Za neka radna mjesta već je (na oficijalnom sajtu OPTIMA Grupe) raspisan konkurs. Kompanija prati tržišne pokazatelje plata pa su sa početkom godine povećane plate zaposlenih na Nestro benzinskim stanicama.

Generalni direktor Nestro Petrola najavio je da kompanija planira investirati u rebrending 15 benzinskih stanica i rekonstrukciju dvije benzinske stanice. U planu je i proširenje liste benzinskih stanica koje u ponudi imaju aditivirano gorivo N + dizel. Do sada se ovo gorivo moglo kupiti na 37 benzinskih stanica, a zbog pozitivnih efekata koje ime na tržištu i zadovoljstva klijenata, N+ dizel uvodi se na još 20 Nestro maloprodajnih objekata.

U centru naše pažnje su, kao što je to bilo i ranije, kupac i kvalitetan proizvod. „Mi želimo i možemo ponuditi kupcu više od ostalih“ – zaključio je Rais Safin generalni direktor Nestro Petrola.