Landing image
Saopštenja

5.10.2020.

Podrška kompanije NESTRO PETROL projektu „Ponosna kartica 3+“

Podrška kompanije NESTRO PETROL projektu „Ponosna kartica 3+“

Rais Safin generalni direktor NESTRO PETROL-a i Boris Tubić predsjednik fondacije „Za život“ potpisali su danas ugovor o saradnji kojim se NESTRO kompanija pridružuje grupi društveno odgovornih privrednih preduzeća koje podržavaju projekat „Ponosna kartica 3+“. Izvršena je primopredaja kartica za korisnike iz Banjaluke (1193), Laktaša (146) i Teslića (465).

Predsjednik fondacije „Za život“ Boris Tubić istakao je da je kompanija NESTRO PETROL još jednom pokazala svoju plemenitost i društveno odgovorno opredjeljenje, te se zahvalio na odobrenom popustu od 8 feninga na naftne derivate i 7% popusta na dodatni asortiman na NESTRO maloprodajnim objektima. Ovom prillikom Tubić je istakao da je NESTRO PETROL prijatelj višečlanih porodica podsjećajući na NESTRO plus karticu namjenjenu za porodice sa četvoro i više djece.

Generalni direktor NESTRO PETROL-a rekao je da kompanija djeluje društveno odgovorno jer iskreno vjeruje u filantropiju i raste uz društvo unutar kojeg posluje. Socijalna senzibilnost nije samo poslovni projekat već iskreno opredjeljenje menadžmenta i radnika ove kompanije, zaključio je Safin.