Program lojalnosti

Dobro došli u novu eru pogodnosti uz Nestro program lojalnosti!

Dragi naši vozači i ljubitelji putovanja! Znate li da vaše svakodnevne vožnje mogu biti još isplativije? Da, dobro ste pročitali! U Nestru uvijek mislimo na vas i zato vam predstavljamo unaprijeđeni program lojalnosti, koncipiran tako da svaki vaš kilometar učini vrijednijim.

Povećali smo iznos povrata, a uveli smo i nove pogodnosti!

Uveli smo novu bonitetnu skalu, sa većim iznosima povrata sredstava, a ako ste prilikom registracije evidentirali svoj datum rođenja, očekujte i dodatne pogodnosti na Vaš poseban dan!

PREDNOSTI PROGRAMA LOJALNOSTI

POKLON DOBRODOŠLICE

Prilikom prvog korištenja Naše kartice, čeka vas poklon dobrodošlice.

ROĐENDANSKI POKLON

Poklanjamo vam dodatni bonus na vaš poseban dan.

NAGRADNE IGRE

Očekuju vas posebne nagradne igre namijenjene samo za korisnike Naše kartice odnosno Nestro aplikacije.

nestro aplikacija

Brzo i lako instalirajte Nestro aplikaciju direktno sa App i Play Store-a i registrujte nalog. Ako ste već korisnik Naše kartice, možete je jednostavno povezati sa aplikacijom, a ako ste novi korisnik, kreirajte novi profil u samo nekoliko koraka i uživajte u svim pogodnostima Nestro programa lojalnosti.

 Pogledajte uputstvo kako da to učinite na što jednostavniji način!

Bonusi su odmah dostupni!

Najbolje od svega? Nema čekanja na kraj obračunskog perioda, jer vaši bonusi se automatski upisuju na karticu i spremni su za korištenje ODMAH. Bez minimalnog praga, bez komplikacija, tako da vašim bonusom raspolažete odmah po upisu na karticu. Koliki će taj bonus biti zavisi od obima potrošnje i kategorije u kojoj se nalazite: Start, Plus ili Pro.

Pridružite se Nestro
porodici DANAS!

Ne propustite ovu izvanrednu priliku. Vaša Nestro kartica čeka na vas, spremna da vam svaki put donese više. Pridružite se našem programu lojalnosti i započnite putovanje koje se isplati.

Jer svaki put kada nas posjetite, to znači više novca u vašem džepu!

Iskoristite vaš
bonus bilo gdje!

Gdje god krenuli, vaš bonus vas prati. Iskoristite ga na bilo kojoj Nestro benzinskoj stanici širom zemlje. Sve što trebate je Nestro loyalty kartica ili aplikacija.